RBMM recently expanded the studio to make a collaboration room. The junior designers were tasked with designing and selecting the furnishings. I took the lead in designing the wood accent wall since I have a passion for wood-working and restoring furniture. We wanted to have a smooth mix between industrial modern and mid-century accents; I decided to warm up the room with a walnut stained wood and a simple hatch pattern to bring the focus toward the TV. The collaboration room is very large (about 20’ x 25’) with a mural on the opposing wall, the wood wall gives the room texture while blending well with the rest of the space.

CREDITS Client: RBMM |  Design team: Geena Sisomphou, Christine Suggs, Cristina Moore, Carolina Bocanegra, Kevin Johnson  | Art directors: Jeff Barfoot, Garrett Owen

 

 

Wood wall-1

Wood wall cover-1